Parlamentarii PSD de Olt și-au ridicat mandatele. Oprescu: „Vreau ca ei să fie în comunitate permanent”

Parlamentarii PSD de Olt și-au ridicat, joi, de la Biroul Electoral Județean (BEJ) mandatele.

Social-democrații care vor reprezenta Oltul în Parlamentul României, senatoarea Siminica Mirea și deputații Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă, au venit însoțiți de președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

La ieșire, acesta a dat câteva declarații, referindu-se la scorul istoric pe care PSD Olt l-a obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar și la așteptările pe care le are de la cei care vor reprezenta Oltul, în următorii patru ani, în Parlamentul României.

„Este un scor mare pe care l-am obținut, e un vot masiv de încredere pe care oltenii, după locale, ni l-au și la parlamentare. Asta dovedește că am venit cu un program bun de guvernare, că am avut o listă de candidați, atât pe locurile eligibilie, cât și pe cele neeligibile. Le mulțumim încă o dată tuturor oltenilor pentru votul dat și le promit că echipa PSD Olt trimisă în Parlamentul României nu îi va dezamăgi.

În Parlament vom avea și oameni cu experiență, care au mai fost parlamentari, așa cum este doamna Siminica Mirea, domnul Iancu, domnul Stănescu, dar avem și oameni noi, care merg pentru prima dată în Parlamentul României. Sunt convins că tinerețea și elanul, împreună cu experiența celor care au mai fost parlamentari vor face casă bună. Ei vor reuși să preia mesajele primarilor și ale oltenilor, în general, din județ, le vor duce mai departe și ele vor fi transformate în legi bune pentru români și pentru locuitorii județului Olt.

Așteptările mele de la echipă: în primul rând vreau ca ei să fie în comunitate permanent. Așa cum se știe, lunea, marțea și miercurea sunt zile de parlament, de plen și de comisii, joia și vinerea sunt zile de teritoriu. Prima condiție impusă atunci când am făcut listele de candidați a fost ca toți viitorii parlamentari să se regăsească în județ, în comunități, în rândul oamenilor care i-au trimis în Parlament”, a declarat Marius Oprescu.

De la preluarea mandatelor a lipsit senatorul Paul Stănescu, din cauza sarcinilor pe care le are de îndeplinit la București, el fiind secretar general al PSD.

Pentru prima oară în istoria sa, PSD Olt a obținut nu mai puțin de șapte mandate de parlamentar, două de senator și cinci de deputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here