Băuți la volan pe șoselele din Olt. Ce au pățit doi șoferi opriți de polițiști în trafic

Doi bărbați vor trebui să dea socoteală în fața organelor de cercetare după ce au fost prinși băuți la volan pe șoselele din Olt.

În urmă cu două zile, un bărbat de 59 de ani, din Slatina, a fost depistat pe o stradă din comuna Vâlcele în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice.

Degeaba au încercat polițiștii să îl convingă pe șofer că trebuie să fie condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. A refuzat constant, așa că oamenii legii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostre biologice.

În aceeași zi, pe strada Cireşului din oraşul Balş a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here