Un „mort” din Iaşi, îngropat de rude, a apărut nevătămat la uşă înainte de pomana de 40 de zile: Am vorbit cu mama şi mi-a zis că m-a înmormântat

Sursa foto: ziarulincomod.ro

Situaţie incredibilă într-o comună din Iaşi. Un bărbat, care fusese declarat mort şi îngropat creştineşte, s-a întors la familie, chiar când rudele se pregăteau de pomana de 40 de zile.

Un „mort” din Iaşi, îngropat de rude, a apărut nevătămat la uşă înainte de pomana de 40 de zile. Protagonistul care are puţin peste 50 de ani, fusese dat dispărut de mama lui care nu mai primise de la el nici măcar o veste de mai multe zile. La scurt timp, într-o comună apropiată, a fost găsit un cadavru pe care rudele bărbatului l-ar fi recunoscut ca fiind cel dispărut.

Autorităţile demarează o nouă anchetă şi trebuie să-i facă iar acte celui declarat mort, dar şi să-l identifice pe adevăratul defunct. Omul de 51 de ani a mers la muncă pe 25 octombrie într-o altă comună, fără să anunţe pe cineva sau alte rude că şi-a schimbat angajatorul.

Bătrâna s-a dus imediat la poliţie când a văzut că fiul ei nu a mai dat niciun semn timp de o săptămână şi l-a declarat dispărut. Pe 9 noiembrie, într-o comună învecinată, a fost găsit un bărbat mort, care se înecase, pe care rudele omului dat dispărut l-ar fi recunoscut ca fiind chiar Gabriel Luca. De aceea l-au şi înmormântat creştineşte în cimitirul din sat.

“Am stat o lună acolo şi m-a dat dispărut. După aia am dat telefon şi am vorbit cu mama şi mi-a spus că m-a îngropat. Când am ajuns acasă eram îngropat, am fost ieri la cimitir, am văzut crucea acolo, am văzut tot. S-a întâmplat pentru că nu m-a recunoscut, a spus că sunt eu. M-a luat fratele de la morgă învelit, nedescoperit, în sac de ceolofan. l-au adus acasă, l-au ţinut de luni până joi.”, a spus bărbatul decedat pentru Stirile Pro TV

Instanţa trebuie să anuleze certificatul de deces emis pe numele bărbatului viu şi apoi să deschidă un nou dosar pentru deshumarea şi identificarea omului îngropat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here