Parlamentar de Olt: „Spunem NU monstruoasei coaliții PNL-USR-UDMR”

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu îl critică în termeni duri pe președintele României, care a ales să numească un premier nu din partea unui partid care a câștigat alegerile parlamentare din 6 decembrie, ci unul din partea unei formațiuni politice care a pierdut alegerile.

Marius Iancu s-a dezlănțuit pe pagina sa de sociliazare, unde arată că, printr-o astfel de strategie în răspăr cu Constituția României, Klaus Iohannis „își bate joc de noi toți”.

„SPUNEM „NU” MONSTRUOASEI COALIȚII PNL-USR-UDMR

Cu trei zile înaintea Sfântului Crăciun și la 31 de ani de la Revoluție, când românii au luptat pentru a trăi în democrație și pentru ca votul lor să conteze și să fie respectat, omul care ar trebui să fie președintele tuturor și garantul respectării democrației, Klaus Iohannis își bate joc de noi toți.

„Pe-se-disti” sau doar cetățeni cu drept de vot, pentru Iohannis, nu contăm.

Scopul lui este să numească un premier al unei coaliții de oportunisti- PNL, USR și UDMR, partide care au pierdut alegerile, dar care vor puterea absolută în România.

PSD refuză circul politic al lui Iohannis și nu participa la așa zisele consultări de la Cotroceni.

Cum președintele s-a antepronuntat în privința acordării mandatului de premier și a sfidat votul românilor, Marcel Ciolacu, președintele PSD i-a trimis o scrisoare publică și i-a explicat de ce partidul care a câștigat alegerile va face opoziție unui sistem construit pe interese persoanele și de grup care nu țin cont de dorințele românilor.

Vrem să vedem programul de guvernare, vrem să vedem Proiectul de buget și vrem să vedem cum va reuși această Monstruoasă Coaliție să conducă România.

Noi îi vom apăra pe români, din Parlamentul României și vom sancționa orice derapaj al acestui Guvern de Conjunctura.

Este trist și regretabil ca, după aceast an greu pe care l-am traversat, România va pierde și românii vor suferi…”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here