Ameninţări halucinante de la un ofiţer MAI către mai mulţi agenţi de poliţie care i-au sancţionat soţia: O să am grijă special!

Mai mulţi poliţişti din Tecuci, judeţul Galaţi au fost ameninţaţi de un ofiţer MAI, după un accident produs chiar în Ajunul Crăciunului.

Ameninţări halucinante de la un ofiţer MAI către mai mulţi agenţi de poliţie care i-au sancţionat soţia. Pe filmare se aude exact cum jandarmul din Galaţi i se adresează agentului de poliţie cu apelativul „Puştiu’” şi cum îi transmite acestuia că la următoarea misiune pe care o va coordona se va ocupa special de el.

„Un echipaj de poliție oprește un autoturism în toiul nopții în Tecuci, jud. Galați. La volan este o femeie care le spune polițiștilor că nu are actele asupra ei. În drepta este personajul Alfa, vizibil turmentat.

Colegii o felicită pe doamnă pentru că a ales să conducă ea autoturismul și îi spun că de data aceasta, îi vor acorda un avertisment pentru lipsa actelor, fiind clar că a fost nevoită să conducă mașina în contextul partenerului turmentat”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Prima reacţie a Jandarmeriei Galaţi

„Urmare a imaginilor apărute in spaţiul public, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi este mandatat să facă următoare precizare:

Cu privire la atitudinea colegului nostru faţă de organele de control ale poliţiei, comanda Jandarmeriei Galaţi dezaprobă total astfel de comportamente, care nu reprezintă instituţia şi mai ales statutul profesional.

Totodată, vă precizăm că din ordinul comenzii la nivelul unităţii noastre urmează să fie constituită de urgenţă o comisie de verificare a comportamentului colegului nostru şi a aspectelor care au condus la o astfel de atitudine, urmând ca la finalizarea verificărilor să revenim în cel mai scurt timp în spaţiul public cu concluziile acestor verificări. În funcţie de rezultatul acestora se va dispune şi sancţiunea disciplinară, dacă este cazul, conform prevederilor regulamentelor militare.

Încă odată, afirmăm cu fermitate că respectarea legii nu este o opţiune, indiferent de calitatea pe care o avem, ofiţer sau subofiţer, şi trebuie respectată legea, iar la verificările efectuate de către organele de ordine publică, persoanele controlate trebuie să adopte o atitudine politicoasă şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.”, a transmis Jandarmeria Galaţi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here