Scandal cu pumni și picioare în plină stradă, la Buzău. Pieton lovit fără milă de un şofer și lăsat pe mijlocul străzii

Scandal cu pumni și picioare în plină stradă, la Buzău. Un pieton a fost lovit de un șofer și lăsat să agonizeze pe asfalt. Martorii au sunat la 112 şi au solicitat sprijinul poliţiştilor și a unei ambulanțe.

Scandal cu pumni și picioare în plină stradă, la Buzău. Incidentul a avut loc în prima noapte de Crăciun, în jurul orei 20.30 pe Bd. Unirii Nord la ultima trecere de pietoni înspre rondul de la avion.

Potrivit martorilor un bărbat, care era în stare de ebrietate, a fost bătut de doi indivizi care au coborât dintr-un Audi negru.

„Victima este un bărbat de 33 de ani din mun. Buzău care, inițial, ar fi gesticulat și manifestat o atitudine agresivă, în stare de ebrietate fiind, înspre ocupanții unui autoturism oprit la semafor. Din autoturism a coborât un tânăr de 27 de ani, tot din mun. Buzău, care l-ar fi lovit pe primul bărbat. S-a întocmit dosar penal pentru lovire”, a transmis IPJ Buzău.

Cei care au provocat scandalul, au plecat și au lăsat-o pe victimă pe mijlocul străzii! Cu un bebeluș în brațe, soția bărbatului adus în nesimțire l-a tras pe acesta de pe carosabil, înainte ca mai mulți participanți la trafic să fi sărit în ajutor.

„Amândoi, atât șoferul, cât și pasagerul, l-au lovit pe bărbat. Nu înțeleg de ce poliția a anunțat că doar unul are dosar penal. Amândoi i-au dat cu picioarele în burtă, după care au plecat. Victima nu era singură, era cu soția sa – care ținea în brațe un bebeluș. Ea l-a tras, cu mâna liberă, pe bărbatul leșinat pe asfalt din fața mașinilor”, spune un martor.

„Cei cu Audi-ul negru aveau viteză și au oprit în ultimul moment la marginea trecerii de pietoni. I-au speriat pe pietonii care traversau pe verde. Bărbatul – care era cu soția și copilul – a pus atunci mâinile pe capota mașinii care era lângă el. O fi băut omul ceva înainte, dar nu avea nimic, nu mergea împleticit. Nu știu dacă asta contează, deranjant e că a fost bătut, iar agresorii l-au lăsat în mijlocul străzii”, a declarat altă persoană pentru buzoienii.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here