Unul dintre polițiștii răniți în accidentul produs ieri în Olt a MURIT! El avea doar 49 de ani/ FOTO

Unul dintre polițiștii răniți în accidentul produs ieri pe Drumul Național 64, în comuna Șopârlița, Fănel Nițu, șeful Postului de Poliție Morunglav, a murit în spital. El avea doar 49 de ani.

Tristul anunț a fost făcut de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, care a adus un ultim omagiu celui care avea 25 de ani de carieră.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt deplânge stingerea din viață a colegului nostru, NITU FĂNEL, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliție Morunglav.

Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune.

De-a lungul carierei, cu o experiența de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune.

DRUM LIN SPRE ETERNITATE!”, a transmis conducerea IPJ Olt.

 

Polițistul Fănel Nițu a încetat din viață

Accidentul în urma căruia Fănel Nițu a pierit s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 9.30, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Sopârliței, unde o autospecială de poliție în care se aflau doi oameni ai legii și o ambulanță au intrat în coliziune. Totul s-a petrecut din cauza unui pacient care era în ambulanță și care a devenit violent.

Ambulanța care transporta respectiva persoană era însoțită echipajul de poliție, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune.

Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed.

În urma accidentului, cinci persoane, respectiv doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, ambulanțierul și pacientul, au ajuns la spital.

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente.

Deși medicii Spitalului Județean de Urgență Slatina au intervenit prompt, polițistul Fănel Nițu nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here