Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok: „Au ajuns profesoarele care la 14 ani făceau sex cu mine să dea lecţii de moralitate?”

Sursa foto: b1.ro

Alexandru Cumpănaşu, profu.online aşa cum este cunoscut pe TikTok, unde este urmărit de sute de mii de copii, a vorbit despre relaţiile intime pe care le-ar fi întreţinut, începând cu vârsta de 13 ani, cu colege de şcoală care astăzi sunt cadre didactice.

Înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de TikTok în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale. Subiectul a venit în contextul în care mai multe eleve s-au plâns că nu se înţeleg la şcoală cu profesoarele.

Alexandru Cumpănaşu pe TikTok: „Au ajuns profesoarele care la 14 ani făceau sex cu mine să dea lecţii de moralitate?”

Fostul candidat la prezidenţiale s-a arătat indignat de faptul că persoane care făceau sex cu el pe ascuns la 14-15 ani acum dau lecţii de moralitate.

Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. 

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin? 

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, a povestit Cumpănaşu pe TikTok.

Unchiul Alexandrei Măceşanu este de părere că mult mai potrivit ar fi ca profesorii să-şi îndrume elevii, să-i sfătuiască pe subiecte de sexualitate decât să-i învinovăţească.

Voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi… mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa… trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa… Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?“, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire pe TikTok: „Prima mea experienţă sexuală a fost bizară, la 13 ani”

În discursul său moralizator, Cumpănaşu a făcut referire, în treacăt, şi la prima lui experienţă sexuală. Aceasta s-ar fi petrecut la 13 ani şi ar fi fost una „bizară„.

Eu asta încerc să fac. Şi am avut experienţe de viaţă nereuşite. Prima experienţă sexuală a fost una bizară, la 13 ani. Mă rog, nu vreau să insist, dar a fost cam bizară pentru mine, cam ciudată, că… la dracu’, nici nu ştiam ce să fac“, a dezvăluit Cumpănaşu.

Profu’ Cumpănaşu le bate obrazul foştilor „îngeraşi”

Fostul candidat la recomandă profesoarelor să-şi amintească cum se dădeau fete cuminţi, „îngeraşi”, în faţa părinţilor, în timp ce întreţineau relaţii intime cu el.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here