Alexandru Cumpănașu, verificat de Poliția Capitalei pentru filmulețele cu minore de pe TikTok

Sursa foto: romaniatv.net
Poliția Capitalei și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 s-au autosesizat și fac verificări în cazul postărilor și discuțiilor pe care Alexandru Cumpășanu le-a avut cu mai multe minore pe rețeaua socială Tik Tok. Vă reamintim că Alexandru Cumpănașu și-a făcut un cont pe Tik Tok cu pseudonimul Profu Online, prin care incită la ură și la nerespectarea profesorilor.

Pe rețeaua de socializare sunt și clipuri cu tinere minore, care dansează și s-au filmat în diverse ipostaze pentru a atrage simpatia lui Cumpănașu. Fostul candidat la prezidențiale este urmărit de peste jumătate de milion de tineri pe TikTok.

“Cat timp fanii mei, followerii mei sunt majoritatea adolescenti, nu stiu cu cine s-ar astepta lumea sa faci duet. Daca un tanar iti multumeste prin dans, prin desen … multi mi-au făcut portretul, sau alt semn de multumire…nu e normal sa le răspund? Sunt peste 30.000 de mesaje pe whatsapp”, spune Cumpănașu la Realitatea PLUS.

Cumpănașu mai spune că, dată fiind presiunea publică, și-ar putea închide singur contul de Tik Tok ca să nu facă rău propriei familii.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here