Hoțul ghinionist al începutului de an. A vrut să fure mașina, dar n-a reușit s-o pornească. Așa că…a împins-o un kilometru

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2021, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care locuieşte fără forme legale în Cetea, comuna Galda de Jos, drept principal suspect de săvârşirea a două fapte de furt.

Furtul a fost raportat în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2021.  În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2020/01 ianuarie 2021, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui imobil din comuna Sântimbru.

Din cauza unor probleme tehnice, tânărul nu a reuşit să pornească motorul autoturismului, motiv pentru care l-a împins, pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Ulterior acesta ar fi pătruns în curtea unui imobil din Sântimbru, iar de pe un utilaj agricol ar fi sustras un acumulator pe care l-a dus la autoturism, pentru a-l porni.

Pentru că nu a reuşit să pornească autoturismul, tânărul a renunţat şi a abandonat bunurile sustrase în dreptul pasajului de cale ferată din Sântimbru, loc în care au fost descoperite de poliţişti. Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here