Om al străzii, cercetat după ce ar fi ucis o altă persoană fără adăpost

Poliţiştii au reţinut un om al străzii, de 53 de ani, după ce ar fi ucis, pe fondul consumului de alcool, un bărbat care dormea în adăpostul său improvizat.

“În data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 01,00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că într-o zonă de adăposturi improvizate, în sectorul 2, a fost descoperit decedat un bărbat, care prezenta multiple semne de violenţă la nivelul capului şi gâtului”, informează un comunicat al DGPMB transmis, marţi, AGERPRES.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, cercetările fiind declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

“În data de 3 ianuarie, două din locuinţele improvizate au fost distruse de un incendiu, iar cei care se adăposteau în acestea, după ce au reuşit să recupereze parte din bunuri, au plecat din zonă, în împrejurimile Bucureştiului, pentru a-şi depozita bunurile la rude sau cunoştinţe, iar ulterior au consumat alcool în mai multe locaţii. Unul dintre bărbaţii care locuia în acelaşi perimetru s-a adăpostit într-una din locuinţele neafectate, locaţie în care a şi fost găsit decedat. În urma efectuării cercetării la faţa locului, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, iar din exploatarea tuturor datelor s-a conturat presupunerea rezonabilă că bărbatul decedat ar fi fost agresat de cel care obişnuia să doarmă în acel adăpost, un bărbat de 53 de ani”, precizează DGPMB.

Cadavrul a fost descoperit de mai multe persoane care locuiesc în apropiere.

Au fost declanşate căutările, iar în cursul serii de 4 ianuarie, persoana bănuită a fost depistată într-o comună din judeţul Giurgiu.

După audieri, bărbatul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here