VIDEO Polițiștii IPJ Olt, moment de reculegere pentru colegul lor mort în accident. Imagini impresionante de la înmormântare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au ținut, marți la prânz, un moment de reculegere în memoria colegului, Fănel Nițu, decedat după accidentul rutier petrecut în prima zi a anului, în comuna Șopârlița.

„Pe această cale, a fost adus un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră.

Drum lin, camarade!”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Fănel Nițu, cu 25 de ani de carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, care ocupa funcția de șef al Postului de Poliție Morunglav, a fost înmormântat, ieri, cu onoruri militare, la Balș.

Sursa video: esential24.com

Accidentul în urma căruia Fănel Nițu a pierit s-a petrecut acum patru zile, în jurul orei 9.30, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Sopârliței, unde o autospecială de poliție în care se aflau doi oameni ai legii și o ambulanță au intrat în coliziune. Totul s-a petrecut din cauza unui pacient care era în ambulanță și care a devenit violent.

Ambulanța care transporta respectiva persoană era însoțită echipajul de poliție, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune.

Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed.

În urma accidentului, cinci persoane, respectiv doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, ambulanțierul și pacientul, au ajuns la spital.

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente.

Deși medicii Spitalului Județean de Urgență Slatina au intervenit prompt, polițistul Fănel Nițu nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here