Un bărbat a găsit și reținut după ce, ieri, și-a înjunghiat fosta prietenă şi pe iubitul acesteia

Bărbatul care şi-a agresat fosta prietenă şi pe concubinul acesteia a fost depistat, marţi noapte, în urma activităţilor desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, informează Poliția Capitalei. 

„În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.

O femeie şi un bărbat au fost transportaţi la spital după ce au fost înjunghiați, marţi, de fostul prieten al femeii. Poliția Capitalei a primit sesizarea prin 112. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor. Persoanele au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, arată DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cele două persoane au fost înjunghiate într-un bloc, după care scandalul a ajuns în stradă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here