Un tânăr din Olt, REȚINUT pentru VIOL și TÂLHĂRIE. Acesta a necinstit o femeie de aproape 80 de ani

Un tânăr de 21 de ani din comuna Seaca, județul Olt, a fost reținut, miercuri, după ce ar fi violat și tâlhărit o femeie de 79 de ani, din localitatea Dăneasa.

Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptele tânărului și, în aceeași zi, l-au identificat pe bărbat.

„La data de 6 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că o femeie, de 79 de ani, din comuna Dăneasa, ar fi fost victima unui viol, fără a cunoaște persoana care a săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, județul Olt, care la data de 6 ianuarie, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns în locuința femeii din comuna Dăneasa și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el. Totodată, a reieșit faptul că prin acte de violență, tânărul i-a solicitat femeii o sumă de bani, după care a fugit.

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de “viol” și “tâlhărie calificată”, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt.

În prezent, tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat procurorilor cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here