Anchetă la Jandarmerie în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Dezvăluiri INCENDIARE despre protecția și mașina de lux de la MAI

Sursa foto: romaniatv.net
Potrivit primelor informații, se pare că ancheta Corpului de control a fost declanșată de un raport care datează din luna august a anului trecut al Curții de Conturi, care a stabilit un prejudiciu de 400.000 în bugetul Jandarmeriei ca urmare a creării dispozitivului de protejare a lui Cumpănașu. 

Realizarea dispozitivului de protecție se pare că ar fi fost decisă de fostul ministrul de Interne de la acel moment, Mihai Fifor (PSD), ca urmare a faptului că acesta ar fi susținut că ar fi fost amenințat. Un răspuns oficial al Ministerului Public pentru G4Media.ro arătă însă că nu există niciun dosar privind aceste presupuse amenințări.

Astfel s-ar explica – mai spune sursa citată – faptul că Alexandru Cumpănașu a fost păzit de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și s-a deplasat cu un automobil de lux Volkswagen Touareg pus la dispoziție de Ministerul de Interne.

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019 în urma ultra-mediatizării crimelor de la Caracal, cunoscut, totodată, și datorită faptului că pretindea că se luptă cu Sistemul corupt, a fost singurul român care a beneficiat în acel an de protecție de la Jandarmerie, mai arată sursa citată.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here