Tânărul din Olt care a VIOLAT și TÂLHĂRIT o femeie de aproape 80 de ani a fost ARESTAT preventiv

Tânărul de 21 de ani care, ieri dimineață, a violat și tâlhărit o femeie de aproape 80 de ani din Dăneasa a fost arestat preventiv. 

Decizia a fost luată de Judecătoria Caracal, la solicitarea procurorilor.

„În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 226 C.p.p. rap. la art. 223 alin. 2 C.p.p., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BUDAN IULICĂ, pe o durată de 30 de zile, de la 07/01/2021 până la 05/02/2021, inclusiv, pentru infracțiunile de „Viol” şi „Tâlhărie calificată” fapte prev. si ped de art. 218, alin 1 din Codul Penal ?i 233 – 234 alin. 1 lit. d şi f C.p., fiecare cu aplicarea art. 77 lit. e C.p., ambele cu aplicarea art. 38, alin. 1 din Codul Penal”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de inculpat în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, miercuri, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o femeie, de 79 de ani, din comuna Dăneasa, ar fi fost victima unui viol, fără a cunoaște persoana care a săvârșit fapta.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, județul Olt, care la data de 6 ianuarie, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns în locuința femeii din comuna Dăneasa și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el.

Totodată, a reieșit faptul că prin acte de violență, tânărul i-a solicitat femeii o sumă de bani, după care a fugit.

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de “viol” și “tâlhărie calificată”, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă ani grei de pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here