Caz ȘOCANT: Polițist acroşat şi târât pe carosabil de un conducător auto care circula pe sens interzis

Un agent al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, aflat în timpul serviciului, a fost acroşat şi târât pe carosabil de un conducător auto care circula pe sens interzis, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Poliției Locale București.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în urmă cu o zi, în jurul prânzului, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

Polițistul se aflaîn exercitarea atribuţiilor de serviciu, când a observat în trafic un autoturism ce se deplasa neregulamentar, pe o stradă cu sens unic de circulaţie.

“La semnalul efectuat de către acesta, conducătorul auto a oprit autoturismul, dar a refuzat legitimarea. Mai mult, nerespectând indicaţiile poliţistului local, a încercat să întoarcă maşina pe sensul regulamentar de mers.

Observând manevra, agentul a pus mâna pe volanul autoturismului şi, pe un ton ferm, a cerut, din nou, şoferului să oprească motorul şi să prezinte actele. În vârstă de 30 de ani, N.A., a refuzat să se supună somaţiei şi s-a pus în mişcare cu poliţiştul agăţat de portiera maşinii şi oglinda retrovizoare. A oprit după câţiva zeci de metri, după ce a ajuns într-o zonă cu trafic intens din apropierea Autogării Filaret.

După stabilirea identităţii, conducătorul auto recalcitrant a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor de circulaţie şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În plus, sub coordonarea unităţii de parchet competentă teritorial, lucrătorii Poliţiei Naţionale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, se arată în mesajul citat.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here