O tânără româncă a acceptat cererea în căsătorie a iubitului fără să știe că va urma asta. Este de-a dreptul comic

O tânără din Chișinău a chemat pompierii pentru că nu-și mai putea scoate de pe deget inelul de logodnă, la scurt timp după ce a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei.

Pompierii din Chișinău au avut parte de o solicitare neobișnuită, după ce o tânără a sunat la 112 pentru că nu-și mai putea scoate inelul de logodnă de pe deget, scrie Unimedia.

Întâmplarea a avut loc în ziua în care un tânăr și-a cerut iubita de soție. Îndrăgostitul i-a dăruit inelul de logodnă, dar nu a ghicit mărimea acestuia.

„Tânăra a decis totuși să-l poarte, reușind să-l păstreze pe deget în timp ce era la muncă, dar nu a putut să-l scoată. Astfel, a fost nevoită să sune la 112 direct de la serviciu”, povestește pompierul Dmitrii Polscin.

Ce sfaturi au salvatorii

Potrivit lui Polscin, degetul fetei era foarte umflat, prin urmare, era imposibil să scoată inelul fără a-l deteriora.

„Am fost nevoiți să folosim foarfecele pentru tăierea sârmei. Din fericire, degetul fetei nu a avut de suferit, iar inelul urmează să fie reparat”, a mai povestit Dmitrii.

Într-un final, pompierul a venit cu un sfat pentru bărbați care urmează să-și ceară iubitele în căsătorie.

„Oferiți inele cu mărime corespunzătoare, este mult mai plăcut să le puneți pe deget, decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor”, a conchis pompierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here