Ziua și accidentul la Brebeni. Un autoturism s-a răsturnat chiar pe malul unui pârâu/ FOTO

După ce, ieri, o femeie din Brebeni și-a pierdut viața după ce o tânără care se afla la volan a lovit-o cu mașina, azi un nou accident rutier s-a petrecut în aceeași localitate.

Este vorba de un autoturism scăpat de sub control și care s-a răsturnat la ieșire din Brebeni, lângă podul de peste pârâul traversează localitatea.

Mașina s-a răsturnat într-o rână, chiar pe marginea râpei pe fundul căreia curge apa pârâului.

Din fericire, nu sunt victime. Cel puțin așa a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, care afirmă că evenimentul nu a fost anunțat, inspectorul principal Alexandra Dicu.

„Nu avem nicio sesizare”, a specificat reprezentanta IPJ Olt.

Evenimentul de azi a avut loc după ce, ieri dimineață, o femeie de 78 de ani, din Brebeni, și-a pierdut viața după ce o tânără care se afla la volan a lovit-o cu mașina.

„Polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de o tânără, de 21 de ani, din comuna Izvoarele, și un pieton, o femeie, de 78 de ani. Din păcate, în urma impactului pietonul a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a mai precizat reprezentanta IPJ IOlt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here