Copil de 7 ani, căutat fără încetare după ce a fost dat dispărut. Micuțul, de negăsit

Căutările pentru copilul de 7 ani dispărut sau rătăcit în pădurea de lângă satul Vânători vor fi reluate de dimineaţă, după ce salvatorii l-au căutat fără încetare timp de 24 de ore în toate împrejurimile.

Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi poliţişti de frontieră, echipaje ale Rescue 4×4, pădurari, localnici şi câini de urmă îl caută pe copilul dispărut. Toţi au răscolit fiecare colţ, au periat pădurea şi câmpul în lung şi în lat, fără rezultat. În total, peste 250 de oameni au participat la căutări. Niciun indiciu despre unde s-ar putea afla copilul. Căutările s-au desfăşurat pe o rază de 30 de kilometri, spun autorităţile.

Autorităţile au trimis chiar şi un elicopter cu termoviziune, dar şi o autoutilitară cu aceleaşi capabilităţi, pentru a putea acoperi atât de la înălţime, cât şi de la nivelul solului. Cu toate acestea, fără succes. Copilul este de negăsit. Autorităţile au suspendat căutările pe timpul nopţii, la fel şi salvatorii de la Rescue 4×4.

Codru Ştefănescu, membru consiliul director Rescue 4×4, coordonator naţional: “Căutările se opresc cu lăsarea întunericului, noi am avut 8 oameni, cu 7 vehicule, 5 maşini şi 2 ATV-uri. S-a cautat masiv pe timpul zilei. A fost până şi o autospecială de la graniceri cu camera cu termoviziune, pe care am asistat-o cu un echipaj, dar şi un elicopter cu camera cu termoviziune. Din păcate, nimic. Mâine se vor continua căutările în teren, va fi extinsă zona de căutări”

Copilul se numeşte Corbei Sebastian Ionel, are 7 ani, are 120 de centimetri înălţime şi era îmbrăcat sumar la momentul dispariţiei. În acest moment, temperaturile în zona în care a dispărut minorul sunt negative.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here