Un bărbat a vrut să violeze o femeie într-un mall din Capitală. Agresorul era drogat

Sursa foto: romaniatv.net

Prin momente de groază a trecut o femeie într-un centru comercial din București. Un bărbat de 35 de ani ar fi încercat să o violeze în toaletele pentru femei.

Planul individului a fost dat însă peste cap și a vrut să fugă. Dar a fost prins repede de polițiști. Suspectul este acum în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Camerele de supraveghere instalate pe unul dintre holurile centrului comercial din Capitala l-au filmat pe bărbat.

În imaginile vizionate de oamenii legii se vede cum individul, îmbrăcat în negru, iese grăbit din zona toaletelor pentru femei. Imediat apare şi victimă, pe care ar fi agresat-o cu puţin timp înainte şi care a reuşit să scape cu greu din mâinile lui.

În înregistrare se mai observă cum femeia încearcă să-l prindă din urmă pe suspect, dar este împinsă de acesta. Alertaţi de ţipete, în sprijinul ei au venit doi angajaţi ai mall-ului.

Victima a stat de vorbă cu anchetatorii, cărora le-a oferit informaţii preţioase, care i-au ajutat pe oamenii legii să îl găsească pe suspect.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului l-au prins pe suspect în apropierea complexului comercial. Surse din anchetă spun că bărbatul de 35 de ani era sub influenţa drogurilor atunci când a atacat-o pe femeie. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta ar mai fi fost prins furând dintr-un hipermarket din mall cu două zile înainte de atac.

Reprezentanţii Centrului Filia, o organizaţie non-profit care militează pentru drepturile femeilor, atrag atenţia asupra gravităţii agresiunilor de acest fel.

Andreea Rusu, directorul centrului Filia: „Femeile încep să se protejeze, însă nu asta e normalitatea. normalitatea ar fi să discutăm despre astfel de cazuri, să le condamnăm, agresorii să plătească pentru faptele lor, iar femeile să fie în siguranţă fără să trebuiască să-şi ia n metode de precauţie.”

Individul care ar fi agresat-o pe femeie în toaleta centrului comercial este acuzat de tentativă de viol.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here