Primăria Slatina va premia sute de elevi, dascăli, sportivi și antrenori cu performanțe obținute anul trecut

Cu prilejul marcării trecerii a 653 de ani de la prima atestare documentară
a orașului, Primăria Slatina și consiliul local al municipiului vor acorda sute de premii elevilor merituoși, dascălilor, sportivilor și antrenorilor acestora care anul trecut au înregistrat performanțe în cadrul unor competiții, precum și familiilor care în 2020 au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Premiile vor fi acordate în cadrul unei noi ediții a „Galei Laureaților”, care, de data aceasta, din cauza pandemiei de COVID-19, nu se va derula în cadrul unor ceremonii pentru înmânarea premiilor, acestea putând fi ridicate de la Direcția Economică a primăriei într-un interval de timp care va fi dat publicității de municipalitate.

Pentru aceste premii, Primăria Slatina va cheltui 400.000 lei, sumă ce va fi aprobată printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Emil Moț și care va fi supus adoptării într-o ședință extraordinară a consiliului local care se va întruni mâine.

„Pe data de 20 ianuarie 2021, orașul Slatina împlinește 653 de ani de la prima atestare documentară, eveniment important în istoria localității. Ca în fiecare an, pentru a omagia trecutul de secole al orașului, Consiliul Local și Primăria municipiului Slatina organizează premierea în cadrul ”Galei Laureaților” din anul 2021, manifestare care își propune să evidențieze cele mai importante momente și performanțele remarcabile obținute de slătineni în anul anterior, rezultatele înregistrate de către aceștia în activitate contribuind la dezvoltarea municipiului”, a precizat primarul Slatinei, Emil Moț.

Tot în ședința de miercuri a consiliului local va fi adoptate și listele nominale ale beneficiarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here