Horoscop 13 ianuarie. Ce te așteaptă azi. Vin bani mulți

O să ne străduim să-mpăcăm pe toată lumea, lăsând cât mai mult de la noi ca să fie bine.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne protejăm, cum putem mai bine, familia.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 CAPRICORN

Poate vă puneţi semnătura pe un contract care vă poate aduce un câştig consistent şi o să fie un confort financiar. E un tumult la voi şi poate e multă treabă şi agitaţie, sunt urgenţe de care trebuie să scăpaţi rapid şi o să vă strecuraţi printre obstacole ca să răzbiţi.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate-a sosit momentul să vă mutaţi altundeva şi faceţi toate demersurile contractuale, vânzare-cumpărare. Aveţi planuri mari şi or să fie nişte oameni care să adere la ideile voastre şi-or să-şi pună umărul la treabă dac-o s-aveţi nevoie.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 PEŞTI

Poate vă daţi întâlnire online cu prietenii să puneţi la punct un program pentru după ridicarea restricţiilor! E nevoie de suportul vostru – poate într-o cauză umanitară, şi o să conteze pentru acei oameni, dar şi pentru starea voastră de spirit.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 BERBEC

Se conturează un proiect care-o să v-aducă bani şi o să fie solicitant poate pentru că este un parteneriat cu cineva mai dificil. Vi se recunosc nişte merite, încep să se vadă roadele muncii voastre şi poate o să lucraţi altceva, sau o să căpătaţi o funcţie.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 TAUR

Se poate să vă specializaţi într-un domeniu şi să dureze cel puţin două luni un studiu intens, cu probe practice. Poate-ați strâns bani să vă luaţi maşină, sau să luaţi diverse lucruri care să înlesnească munca în gospodărie, sau pe teren, dacă o să cultivaţi ceva la primăvară.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 GEMENI

Poate va trebui să amânaţi o plecare c-or fi intervenit nişte lucruri care au întâietate şi o să vă descurcaţi cu toate cele. Se poate să luaţi nişte decizii legate de bani şi să faceţi investiţii, să fie un câştig asigurat, să vă meargă bine pe termen lung.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 RAC

Poate vă faceţi un program de timp liber cu partenerul de cuplu şi puneţi la cale şi un eveniment de familie. Se poate să reluaţi o negociere ca să semnaţi un contract şi să aveţi o bază solidă pentru anul acesta, să câştigaţi bani pentru rate şi facturi.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 LEU

Se poate s-aveţi un răspuns de la judecătorie, să trebuiască să continuaţi un demers, ca să vi se facă şi dreptate. E momentul să faceţi o alegere – să renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să vă implicaţi în toate activităţile, oricât de solicitante ar fi.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate vă vine vreo idee strălucită legată de viaţă în doi şi o să-i faceţi o surpriză partenerului – poate vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum. Întrevedere cu cineva care va face o ofertă de muncă şi n-o să fie puţin lucru, o să luaţi în calcul avantajele şi o să daţi şi răspunsul.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

Poate vă asociaţi cu cineva să lucraţi de-acasă, cum s-o putea, ca să aveţi bani de rate, facturi şi alte angarale. O să faceţi un demers să obţineţi, poate, o altă locuinţă, sau să vindeţi una, s-o închiriaţi şi să vă instalaţi în noua casă – poate v-ajută cineva la mutat.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 SCORPION

Cineva cu care aveţi ceva de-mpărțit, sufleteşte, poate, o să insiste să afle un adevăr şi o să staţi de vorbă cu sinceritate. Vi se propune o schimbare de macaz, să lucraţi la ceva pe care nu l-aţi mai încercat şi o să va-ncumentați, c-or fi tentante sumele de bani.

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

O să semnaţi nişte acte care să vă dea dreptul să lucraţi într-o combinaţie partenerială de succes. Sunt nişte bani de luat, poate pentru că s-a întârziat cu o plată şi abia acum o să intraţi în posesia banilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here