INFOTRAFIC: Precipitații sub formă de ninsoare ușoară pe mai multe artere din 17 județe/ Oltul este pe listă

Sursa foto: digi24.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, 13 ianuarie 2021, până la ora 09:00, nu au fost semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă, din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Precipitații sub formă de ninsoare ușoară se înregistrează acum pe artere din județele Olt, Cluj, Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Bihor, Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Suceava, Brăila, Tulcea, Călărași și Ialomița.

Ceață densă se semnalează la această oră pe mai multe drumuri naționale din județele Mehedinți, Caraș-Severin, Bihor, Harghita și Suceava.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, conducătorii auto sunt sfătuiți ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele din față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here