Tânăr reținut pentru șantaj după ce a intrat pe contul de Facebook al surorii vitrege. Ce a făcut după ce a găsit poze indecente

Un tânăr de 19 ani, din Iaşi, a fost reţinut de poliţişti pentru şantaj, acces ilegal la un sistem informatic şi violarea corespondenţei, după ce a intrat în Facebook-ul surorii sale vitrege şi a descărcat imagini compromiţătoare cu fata.

Un tânăr de 19 ani s-a gândit să facă rost de bani şantajându-şi sora vitregă cu poze găsite în mesajele fetei, de pe Facebook.

I-a cerut bani să nu facă pozele publice

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi accesat fără drept contul unei tinere, de pe o reţea de socializare, iar ulterior i-ar fi transmis acesteia un mesaj prin care i-ar fi solicitat bani pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare în care ar fi apărut aceasta.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, acesta fiind condus la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 12 ianuarie a.c., tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here