Ani grei de închisoare pentru doi bărbați din Olt. Pentru ce au fost închiși și cât vor sta în arest

Ani grei de închisoare pentru doi bărbați din Olt după ce oamenii legii i-au depistat în timp ce încălcau legea, prin fapte grave.

Unul dintre bărbați, din Potcoava, are de executat o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

„Ieri, 13 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat, de 32 de ani, din orașul Potcoava. Acesta are de executat o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de articolele 228 și 229 din Codul Penal”, a declarat Alexandra Dicu, reprezentantul IPJ Olt.

Totodată, celălalt bărbat, din comuna Studina, are și el de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare după ce s-a urcat băut la volan.

„La aceeași dată, polițiștii  Secției nr.10 de Poliție Rurală Vișina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către instanța de judecată pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Studina. Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a spus Alexandra Dicu.

Cei doi au fost încarcerați la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here