Căutări disperate. Zeci de persoane, pe urmele copilului de 7 ani dispărut de acasă în Arad. Micuțul este de negăsit

Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi, pompieri și pădurari participă joi cu mai multe mașini, o barcă și cinci drone la acțiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbătă de acasă.

Potrivit ISU Arad, la acțiunea de căutare a copilului participă 28 de polițiști cu opt autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu cinci drone și șapte mașini de teren, 30 de pompieri cu patru autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport, dar și șase jandarmi cu o autospecială.

Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Potrivit polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here