Prima declarație a noului viceprimar de Caracal, Mariana Samiee. Cui a mulțumit aceasta

Aleasă, joi, în ședința consiliului local, viceprimar al municipiului Caracal, Mariana Samiee a dat și o primă declarație în care le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și au votat-o în această funcție rămasă liberă în urma demisie lui Adrian Chesnoiu, ales deputat în Parlamentul României.

Noul viceprimar le-a mulțumit deputatului Chesnoiu și primarului Ion Doldurea, dar și consilierilor care i-au acordat votul. Nu i-a uitat nici pe cetățeni.

„Este o mare onoare și o mare responsabilitate să fiu viceprimarul municipiului Caracal. Vreau să mulțumesc domnului deputat Adrian Chesnoiu și domnului primar Ion Doldurea pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și să-i asigur de sprijinul meu din funcșia de viceprimar. 

Vreau, de asemenea, să îi asigur că îmi voi îndeplini toate atribuțiile care îmi vor fi delegate în următorii ani. 

Mulțumesc, de asemenea, consilierilor locali care astăzi mi-au acordat votul lor de încredere. 

În ce privește cetățenii municipiului Caracal, vreau să le mulțumesc pentru votul de încredere acordat în 27 septembrie și să îi asigur că voi fi un viceprimar implicat, activ, alături de oameni și îmi voi pune toată energia și toată priceperea în slujba lor și în slujba orașului”, a declarat, joi, pentru Video Jurnal Caracalean, Marian Samiee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here