Asistentă moartă de COVID-19 după ce a ales să se trateze acasă. A ajuns târziu la spital

O asistentă care lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a murit din cauza coronavirusului, după ce a ales să se trateze acasă. Din păcate, a ajuns la spital prea târziu, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

Asistentă moartă de covid-19, după ce a ales să se trateze acasă. Alina Nicoleta Pavel lucra în în cadrul Policlinicii Vaslui, iar luna următoare ar fi împlinit 42 de ani.

Conducerea Spitalului Judeţean Valsui a anunţat vestea cumplită prin intermediul paginii oficiale de Facebook a unităţii medicale.

„Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veşnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristeţe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”, se menţionează în mesajul transmis de oficialii SJU.

Alina nu era cunoscută cu afecţiuni care să îi pună viaţa în pericol, obezitatea fiind cea care a făcut-o vulnerabilă în faţa bolii. Colegii acesteia povestesc că a început să se simtă rău, înainte de Crăciun. A dus boala pe picioare şi a crezut că se poate trata acasă, urmând indicaţiile medicilor, potrivit adevarul. 

Din păcate, la începutul anului starea de sănătate i s-ar fi agravat. A ajuns la spital abia după ce şi soţul său s-a îmbolnăvit. Din păcate, plămânii i-au fost grav afectaţi.

Cu toate acestea, Alina era optimistă şi era activă pe reţelele de socializare.

Ultimul mesaj postat este un citat din Părintele Galeriu :”Nu fiecare furtună vine să-ţi distrugă viaţa. Unele vin să-ţi cureţe calea”.

Starea de sănătate i s-a agravat brusc, în duminică, 17 ianuarie, a murit.

La Policlinica Vaslui, potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, din cei 35 de angajaţi (medici, asistente medicale, personal auxiliar), doar 13 au fost de acord să se vaccineze anti COVID.

Sursa: romaniatv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here