Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea: Cred că a fost o greșeală. Nu am avut nimic

Prima persoană infectată cu noua tulpină de covid în România rupe tăcerea. Femeia din Giurgiu crede că totul a fost o greşeală şi că nu a fost niciodată infectată cu noua tulpină din Marea Britanie.

Femeia din Giurgiu infectată cu noua tulpină de covid rupe tăcerea. Ea a declarat ca nu a fost plecată din țara și nici nu a intrat în contact cu multă lume. Din cei șase membri ai familiei, patru au fost infectați și doar în cazul ei analiza a scos la iveală tulpina nouă de COVID.

”Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea.

După testarea de acolo au trecut 3 zile. Și după 3 zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic.. Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar 10 luni”, spune femeia.

Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb… de unde noua tulpină la mine?”, a povestit tânăra de 27 de ani, potrivit antena3.

Mai mult decât atât, aceasta susține că a cerut ca testul să fie repetat, susținând că acela ”nu are cum să fie testul ei”. Însă nimeni nu a mai făcut nimic.

”A fost o simplă răceală! Nu am avut nimic, cum se spunea la presă, că suntem bolnavi… Cum au spus și vecinii noștri.. Nu am avut nimic, decât în 3 zile mi-am pierdut gustul și mirosul. Atât! Dar mi le-am recuperat!”,  a mai declarat femeia

Luni, la ora 00:00, femeia de 27 ani din Colibasi iese din izolare. Primarul din localitate a decis ca aceasta să fie testată de asistentul din comună, deși DSP nu impune acest lucru.

Reamintim că tulpina de coronavirus descoperită în Marea Britanie a fost confirmată şi în România. Este vorba despre o femeie din Giurgiu, în vârstă de 27 de ani.

Aceasta a avut o formă uşoară de COVID-19 şi nu a fost internată. În urma testării s-a stabilit că femeia a fost infectată cu noua tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie.

„Este vorba de o tânără de 27 de ani din județiul Giurgiu, care s-a prezentat la spitalul nostru în data de 3, cu simptome minime. A fost testată și lăsată să plece acasă. Din datele pe care le avem, nu a călătorit în afara țării. Urmează ca DSP să facă o anchetă epidemiologică amănunțită”, declara pentru B1 TV, Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al secției clinice VII „Terapie Intensivă Adulți”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here