Messi a primit primul cartonaş roşu de când joacă la FC Barcelona

Atacantul Lionel Messi a primit, duminică, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona.

Frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, disputată cu Athletic Bilbao.

Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

Ar putea primi 4 etape de suspendare

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide.

Formaţia Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri.

Au marcat Griezmann ’41, ’77 pentru catalani şi De Marcos ’42, Villalibre ’90 şi Williams ’93 pentru Bilbao.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here