Incendiu VIOLENT la o societate de reciclare a frigiderelor. Un nor GROS de fum acoperă orașul. Autoritățile au emis un mesaj RO ALERT

Incendiu de proportii la marginea Buzaului, la o societate care se ocupa cu reciclarea frigiderilor. Fumul se vede de la cativa kilometrii distanta. ISU Buzău a emis un mesaj RO ALERT. Vasile Prahoveanu, purtator de cuvant al ISU Buzau, a afirmat ca pana in acest moment nu exista victime ca urmare a acestui incendiu.

Din informatiile obtinute pana in prezent, nu au fost inregistrate victime, insa este o misiune in dinamica si exista posibilitatea sa apara, totusi, persoane care sa fie intoxicate cu dioxid de carbon.

Vorbim despre un incendiu care are loc la o unitate care se ocupa cu reciclarea frigiderelor, situata la marginea Buzaului.

In acest moment, patru autospeciale ale pompierilor se afla la locul incendiului, in incercarea de a-l lichida.

E o cantiate mare de fum, iar flacarile sunt violente, fapt pentru care interventia pompierilor este una foarte dificila.

ISU Buzău a emis un mesaj RO ALRT. Oamenii sunt, astfel, sfătuiți să evite zona respectivă și să aleagă rute alternative în trafic pentru a permite accesul echipelor de intervenție. Totodată, spun cei de la ISU Buzău, populația este sfătuită să închidă ușile și ferestrele, să astupe gurile de aerisire și să oprească funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare.

Vasile Prahoveanu, purtator de cuvant al ISU Buzau, a declarat, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS ca in acest moment nu sunt victime nici in randul salvatorilor si nici in cel al angajatilor depozitului.

“Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum, de aceea s-a emis si mesajul Ro Alert. Intervenim cu 5 autospeciale, o autoutilitara si o ambulanta SMURD se afla la fata locului. Incendiul va fi de lunga durata deoarece cantiatea de materiale depozitate este una mare. Incendiul se manifesta pe raza societatii comerciale, nu sunt obiective care pot fi puse in pericol. In acest moment lucram la localizarea si stingerea incendiului”, a afirmat purtatorul de cuvant al ISU Buzau.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here