CAO: Se spală rețelele publice de alimentare cu apă în Slatina și Slătioara

Compania de Apă Olt va efectua, zilele următoare, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din municipiul Slatina și, totodată, din comuna Slătioara.

Astfel, lucrările se vor efectua în zilele de 25, 26, 27 şi 28 ianuarie 2021, de la ora 21.30 până la 5.30.
„Programul acestor lucrări: -25 şi 26 ianuarie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.
-27 şi 28 ianuarie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°”, au transmis reprezentanții CAO ptintr-un comunicat de presă.
Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.
„Compania de Apă Olt efecutează, periodic, spălări ale rețelelor publice pentru îmbunătăţirea calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se mai artă în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here