O femeie din Vaslui a sunat la 112 după ce i-a spart capul fiicei sale cu handicap. Ce s-a întâmplat cu cei 4 copii ai săi

Întâmplare șocantă în județul Vaslui. O femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce i-a spart capul fiicei sale de 19 ani.

Tânăra are mai multe dizabilități, iar mama este înregistrată că asistent personal, fiind plătită de stat pentru a îngriji fata.

Victima fost internată în spital, iar cei trei frați mai mici au fost preluați de autorități. Mama bătăușă are acum dosar penal, pentru violență domestică.

Femeia își creștea singură cei patru copii, două fete și doi băieți. Fata cea mare, majoră, era în îngrijirea mamei, pentru că are afecțiuni psihiatrice, dar și un handicap care o împiedică să meargă.

Însă cea care i-a dat viață a făcut un gest extrem și a lovit-o pe tânără în zona capului atât de violent încât a umplut-o de sânge. Speriată, femeia a anunțat autoritățile.

Copiii au fost preluați de stat, iar femeia este cercetată penal

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui: ”Secția 3 Politie Rurală Bârlad a fost sesizată prin apel 112 de o femeie de 46 de ani cu privire la faptul că a lovit-o în zona capului pe fiica ei de 19 ani, iar aceasta sângerează. S-a deplasat un echipaj de poliție pentru stabilirea situației de fapt și o ambulanță care a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”.

Dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: ”Pacienta a fost găsită conștientă și coerentă și după acordarea primului ajutor a fost transportată la spitalul din Vaslui”.

În aceste condiții, oamenii legii au stabilit că nici frații mai mici, de 13, 14 și 17 ani nu sunt în siguranță lângă mama lor, așa că au fost duși într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului din Vaslui.

Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DPC Vaslui: ”La această dată, atât situația copiilor, cât și a tinerei sunt în curs de evaluare. Cel mai probabil, tânăra va rămâne într-un centru adaptat nevoilor sale”.

Mama bătăușă este cercetată acum pentru violență domestică, dosarul fiind preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here