Surprize de proporţii pentru poliţiştii italieni care au oprit în trafic un român suspectat de posesie de droguri

Un român de 40 de ani este cercetat penal în Italia, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce poliţiştii l-au oprit în trafic, suspectându-l de deţinere de droguri.

Conform Il Resto del Carlino, românul a fost oprit în trafic, fiind bănuit de deţinere de droguri în vederea traficării, mai ales că avea antecedente în domeniu.

Deşi au scos la înaintare inclusiv un membru al echipei canine specializat în detectarea de droguri, poliţiştii italieni nu au descoperit substanţe interzise în maşina românului.

A fost momentul în care s-a decis dezvoltarea anchetei, astfel încât poliţiştii italieni au decis să percheziţioneze atât casa în care locuia românul, cât şi o dubiţă pe care acesta o mai utiliza ocazional.

Românul nu avea un permis valabil de conducere de mai mult de 10 ani

Nici de această dată nu au fost descoperite droguri, însă poliţiştii italieni au avut parte de surprize de proporţii.

În casa românului a fost descoperită o sabie cu lungimea de un metru. Cum românul nu o declarase la poliţie, a fost pus sub acuzare pentru deţinere de armă albă.

În plus, verificările suplimentare au arătat că românul nu mai avea un permis valabil de conducere de mai bine de 10 ani, astfel că el a fost pus sub acuzare şi pentru comiterea acestei infracţiuni.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here