Caz șocant în Vâlcea: Bătrân jefuit de hoți deghizați în polițiști. Cum au acționat

Un bătrân din Vâlcea a fost jefuit de doi hoți care s-au dat drept polițiști. Aceștia au intrat la el în casa și sub pretextul că banii pe care îi deține sunt falși i-au ridicat din locuința bătrânului pentru ancheta, relatează Realitatea PLUS.

În urmă cu doar două zile, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de fiica unui bărbat în vârstă de 83 de ani cu privire la faptul că, din locuința tatălui său, ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Din cercetările efectuate a reieșit că doi bărbați s-ar fi recomandat ca fiind polițiști și, sub pretextul că au informații că bătrânul deține bani falși, i-ar fi luat banii în vederea unei “cercetări”.

Cei doi bărbați, de 25 și, respectiv 43 de ani, ambii din județul Cluj, au fost prinși de oamenii legii. Aceștia au găsit o insignă în autoturismul cu care se deplasau hoții, insignă pe care aceștia ar fi folosit-o pentru a se prezenta în fața potențialelor victime, precum și suma de 7.550 de lei.

Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru furt calificat și uzurparea de calități oficiale. Ei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here