Continuă scandalul de pe TikTok: Șase eleve, audiate în cazul Cumpănașu – Detalii din anchetă

Sursa foto: b1.ro
Lui Alexandru Cumpănașu îi sunt aduse mai multe acuzații, printre care amenințare, hărțuire, dar și instigare la ură – totul după ce mama unei tinere a făcut plangere la poliție prinA fost deschisă o anchetă penală, se fac deja audieri în acest caz. Potrivit surselor Realitatea PLUS, șase tinere, unele dintre ele minore, care nu locuiesc în Capitală, au fost audiate. Alexandru Cumpănașu va fi și el audiat, însă nu există informații legate de data la care ar urma să se întâmple acest lucru.

Scandalul a izbucnit în luna decembrie, când fata de 17 ani a postat pe TikTok un videoclip în care sugera că Alexandru Cumpănașu flirtează cu minore. Imediat, acesta a reacționat și a început să o insulte.

„Nesimtito ce eșți, lasă că am eu grijă de tine! Nu doar profesorii trebuie să fie pedepsiți, și unii elevi. Ce înseamnă atitudinea asta? Ce înseamnă așa ceva? Nu ți-e rușine?”, spunea atunci Cumpanasu.

Părinții copilei nu au stat pe gânduri și au mers să depună plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Femeia spune că, atât ea cât și fiica ei, au fost hărțuite și amenințate în repetate rânduri.

„Am depus plângere. Am fost audiată atât eu cât și fetița mea… Așteptăm să vedem ce se întâmplă în anchetă. Fata este într -o situație delicată, expusă de dl Cumpanasu prin materialele pe care a înțeles să le realizeze. Am făcut referire la o hărțuire, intimidare. Este atât de  nepotrivită atitudinea în raport cu un copil și expunerea”, explică mama fetei

În ultima perioadă, Alexandru Cumpănașu este mai nou vedetă pe TikTok și postează zilnic videoclipuri în care îi denigrează pe profesori și critică sistemul de învățământ din România. Contul său de TikTok, sub numele de ”profu online” este urmărit de peste 500 de mii de persoane. Cei mai mulți sunt minori.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here