Noi detalii în cazul accidentului cu trei morţi de la Iaşi. Şoferiţa, cântăreaţă de muzică populară

Apar noi detalii în cazul accidentului cu trei morți de la Iași. Șoferița, care este cântăreață de muzică populară, riscă să-și piardă și mama. Tatăl, unchiul și mătușa fetei au murit pe loc.

Şoferiţa de 18 ani era începătoare. Ea nu a oferit prioritate într-o intersecţie şi a fost lovită în plin de un TIR. În urma impactului, tatăl, unchiu şi mătuşa sa au murit pe loc. Mama cântăreţei se află în stare gravă la spital. Potrivit medicilor, șansele ei de supraviețuire sunt minime.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz  pentru ucidere din culpă.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, iar alte două au fost rănite. Şoferul autocamionului a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Vecinii familiei cântăreţei sunt şocaţi de cele întâmplate.

“Dimineaţă am văzut-o pe Adelina (n.r. – şoferul din Opel) încălzind maşina. Au plecat la Negreşti, iar de acolo spre Iaşi, la cardiologie, la medic. Puteau merge prin Negreşti către Iaşi, însă probabil că au ales să meargă pe la Şcheia deoarece drumul este mai bun, asfaltul este mai nou”, a declarat o vecină, potrivit Ziarul de Iaşi. 

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here