Primarul Caracalului, Ion Doldurea, discuții cu afaceriștii locali pentru dezvoltarea orașului prin atragerea de fonduri europene

Primarul Caracalului, Ion Doldurea, a avut, ieri, o întâlnire cu mai mulți oameni de afaceri locali pentru găsirea de soluții privind dezvoltarea business-urilor și, implicit, a economiei în zonă.

Ion Doldurea le-a prezentat afaceriștilor prezenți la întâlnire principalele direcții de acțiune pentru accesarea de fonduri europene în vederea dezvoltării orașului. Totodată, au fost puse în dezbatere o serie de aspecte ce preocupă administrația caracaleană sau care afectează viața locuitorilor urbei precum curățenia în oraș și în jurul acestuia, colectarea selectivă a gunoiului sau măsuri posibile de susținere a HORECA în contextul COVID.

„Alături de echipa de coordonare a proiectelor cu fonduri europene din Primărie, am prezentat câteva din domeniile în care s-au inițiat sau se vor scrie proiecte pentru atragerea de fonduri europene. Este vorba despre creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal prin reabilitarea acestuia, reabilitarea si dotarea ambulatoriului spitalului dar și o serie de proiecte pentru valorificarea patrimoniului cultural al orașului”, a arătat primarul Caracalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here