Bărbat cu arsuri pe 80% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a suferit arsuri de gradele II şi III pe 80% din suprafaţa corporală în urma unui incendiu izbucnit, duminică seara, în locuinţa sa din comuna vasluiană Zorleni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit după ce bărbatul a încercat să înteţească focul aruncând un lichid combustibil peste jarul din sobă.

“Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Popeni, comuna Zorleni. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta într-o cameră de locuit, în bucătărie şi un hol, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, precum şi la două anexe gospodăreşti. De asemenea, a fost găsită o persoană de sex masculin care prezenta arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, aceasta fiind transportată la ambulanţă SAJ pentru îngrijiri medicale. Victima, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticată cu arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here