Petrecere cu 200 de invitați. Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 100.000 de lei

O petrecere privată cu 200 de invitați a fost organizată în Cluj. Polițiștii au descins la petrecere și au aplicat mai multe amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei.

Polițiștii din Cluj au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui complex se desfășoară o petrecere privată la care participă aproximativ 200 de persoane, conform stiridecluj.ro.

Oamenii legii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 100.000 de lei. Mai mult decât atât, polițiștii au găsit la fața locului aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

„La data de 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane. (…) În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Petrecere cu 200 de invitați la Cluj. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul si stabilirea tuturor împrejurărilor faptei.

„Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul şi stabilirea tuturor împrejurărilor faptei. Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise”, se mai arată în comunicat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here