Senatorii PSD din Comisia de Apărare au votat împotriva proiectului OUG privind plafonarea salariilor. Ce spune Siminica Mirea

Senatorii PSD din Comisia de Apărare au votat împotriva proiectului OUG privind plafonarea salariilor.

Siminica Mirea, parlamentar de Olt, spune că se pot găsi și alte variante prin care creșterea resurselor sa aibă loc.

„Astăzi, 25 ianuarie, în cadrul Comisiei de Apărare, am votat împotriva proiectului ce vizează Ordonanța de Urgență nr. 226/2020, privind plafonarea salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați.

Ținând cont de creșterile din ultima perioadă la alimente, servicii și energie electrică, consider că nu este momentul pentru votarea acestui proiect.

Personal, cred cu tărie că, se pot găsi și alte variante prin care creșterea resurselor sa aibă loc”, a declarat Siminica Mirea.

De altfel, PSD va prezenta, miercuri, un proiect alternativ de buget pentru anul în curs care va indica mai multe soluții acolo unde Guvernul Cîțu spune că nu există decât soluția austerității.

„Așadar, așa cum am mai amintit aici, în spațiul online, vom prezenta miercuri, 27 ianuarie, proiectul nostru alternativ pentru bugetul național al anului 2021! Economia poate fi relansată, iar în acest sens România va fi readusă pe spirala dezvoltării, având efecte benefice asupra nivelului de trai, în temeiul legiia”, a mai spus Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here