Ce a făcut un bărbat din Alba când a găsit un portofel plin cu bani și carduri pe marginea drumului

Un bărbat din Alba Iulia a predat Poliţiei un portmoneu cu bani şi acte pe care l-a găsit căzut pe marginea drumului, păgubaşă fiind o femeie care îl uitase pe plafonul maşinii, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din Vinţu de Jos.

″În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliţie Vinţu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri şi documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă”, potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos. Femeia, aflată sub emoţia pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul maşinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună.

Ea le-a spus poliţiştilor că a realizat că şi-a pierdut portmoneul şi tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi, scrie Agerpres.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, bărbatul a fost felicitat de IPJ Alba.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here