Clipe de coșmar: O asistentă a sfârșit înjunghiată chiar în curtea spitalului. Agresorul, un pacient

O asistentă de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei a fost înjunghiată, miercuri dimineaţă, în curtea unităţii. Agresorul este un pacient al spitalului, aflat de mai mulţi ani sub tratament de specialitate după o crimă.

O asistentă în vârstă de aproximativ 30 de ani, de la Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei, a trecut prin clipe de groază miercuri dimineaţă. Femeia a fost atacată de un pacient. Bărbatul a înjunghiat-o în spate. Atacul s-a produs în curtea spitalului.

„Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş”, a declarat managerul unităţii, dr. Carmen Ghilea, pentru BIHOREANUL.

Potrivit managerului Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei, bărbatul care a înjunghiat-o pe asistentă este un pacient aflat sub tratament de mai mulţi ani. Bărbatul avea dreptul să iasă în curtea spitalului şi chiar „se înţelegea bine” cu femeia pe care a înjunghiat-o, mai spune medicul Carmen Ghilea.

Agresorul le-a spus poliţiştilor că voia s-o sperie pe femeie.

„În general, bolnavii psihiatrici sunt imprevizibili. Acest bolnav se înţelegea bine cu asistenta, a spus că voia s-o sperie. Acum trebuie aflat de unde avea cuţit. El avea voie să iasă în curte, la plimbare”, a spus dr. Ghilea.

Pentru că rana era destul de gravă şi a pierdut mult sânge, asistenta a fost transportată cu un elicopter la spitalul judeţean din Oradea.

Agresiunea de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei este investigată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here