Frig și ninsori în mai multe regiuni. Vântul va viscoli şi va spulbera zăpada

Miercuri se face mai rece şi o să ningă în Dobrogea, în estul Munteniei şi în sud-estul Moldovei, iar vântul va viscoli şi va spulbera zăpada.

La munte, va ninge mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi vântul va prinde putere pe creste. În restul țării mai apar câteva ninsori slabe, sporadice, iar prin vest şi nord-vest, se arată puţin şi soarele.

Maximele termice, pleacă de la minus 4 grade în depresiuni şi vor ajunge până la 4 grade în Oltenia.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan înnorările vor fi persistente, va ninge consistent, iar vântul va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada depusă. Se răceşte şi după prânz vor fi cel mult 3 grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi închisă şi o să ningă. Vântul va viscoli ninsoarea cu viteze de până la 70 km/h şi vizibilitatea va scădea foarte mult. După prânz, se vor înregistra cel mult 2 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, norii vor fi numeroşi însă ninsorile apar pe zone mai restrânse Vântul va prinde putere şi va continua să se răcească.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme mai bună. Se arată şi soarele pe parcursul zilei dar temperaturile scad şi se opresc pe la 2 grade.

În ţinuturile vestice, se anunţă înnorări dar şi perioade cu soare iar maximele termice vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În Transilvania va ninge mai ales în zona Carpaţilor Meridionali, pe unde se va depune strat nou de zăpadă iar vântul va sufla cu viteze de 70…80 km/h. Se răceşte şi temperaturile devin negative în estul provinciei.

În sud-vestul ţării, mai sunt înnorări şi ninsori slabe sporadice, dar zărim şi soarele printre nori. Se încălzeşte uşor şi după prânz se ating 4-5 grade Celsius.

În ţinuturile sudice, găsim mulţi nori, ninsori consistente şi un vânt mai insistent. Temperaturile scad uşor faţă de marți şi se opresc pe la 2 grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală astăzi vremea va fi închisã, va ninge temporar şi după prânz se vor înregistra în jur de 2 grade. La noapte se răceşte, va continua să ningă şi minima va ajunge la minus 3 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea devine rece pentru această dată. Cerul va fi acoperit de nori, o să ningă mai consistent în Carpaţii Meridionali, iar vântul va sufla tare la altitudini mari, pe unde se vor atinge viteze de 70…80 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here