O româncă şi iubitul ei, găsiţi morţi într-o casă din Italia. S-au intoxicat cu monoxid de carbon

Tragedie în localitatea Paternò de lângă Catania, în Italia, acolo unde o româncă şi iubitul ei au fost găsiţi fără suflare în casa unde locuiau. Descoperirea macabră a făcut-o chiar fiul bărbatului, care a anunţat imediat poliţia.

Potrivit postului TV local, Ciak TeleSud, românca şi iubitul ei, cu vârste de 53 şi, respectiv 60 de ani, trăiau într-o sărăcie lucie.

Intoxicaţi cu monoxid de carbon

Primele date arată că românca şi iubitul ei au murit din cauza asfixierii cu monoxid de carbon, însă oamenii legii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei.

“Românca de 53 de ani şi concubinul ei trăiau în condiții de sărăcie extremă, fără lumină sau apă. În mod oficial, erau muncitori agricoli și lucrau la câmp. Pentru a avea lumină în locuință au folosit un generator de curent pe motorină, pe care l-au instalat pus în casă, o locuință modestă în care nu aveau nimic”, a relatat Ciak TeleSud.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiul bărbatului, care, văzând că tatăl lui nu răspunde la telefon, a mers la locuinţa cuplului din Paterno.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here