Acasă Local Actualitate Horoscop 28 i...

Horoscop 28 ianuarie. Zodia care atacă mereu. Nu-și stăpânește agresivitatea. Gândește-te de trei ori și vorbește o dată!

Zodia care atacă mereu. Nu-și stăpânește agresivitatea. Gândește-te de trei ori și vorbește o dată! Află ce îți oferă astrele, joi, 28 ianuarie.

BERBEC Pentru unii dintre Berbecii cei rapizi este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă. 

Atenţie la implicarea financiară şi juridică. Dimineaţa, la munca ta, fii foarte prudent dacă semnezi ceva, mai ales la bancă, la leasing, asigurări, sau în magazine. Citeşte cu răbdare contractul, garanţia etc. 

TAUR Astăzi trebuie să dai dovadă de anvergură şi un orizont larg de vedere ca să beneficiezi de o oportunitate neaşteptată. Ziua este de asemenea favorabilă celor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie. Gândeşte-te cum să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet, nu-i lăsa pe alţii să-şi bată joc şi să le facă strâmbe. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, viitorul pare că îți este favorabil!

GEMENI Trebuie să reduci acceleraţia vieţii, ritmul infernal corporatist nu se potriveşte cu rigorile anotimpului rece, nici cu Luna plină. Comunicarea este punctul tău forte, dar astăzi nu insista prea mult! Zi placută și favorabilă pentru mai toate activitatile. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste, sau război. Vrei să ai o viaţă plăcută, să ai un răspuns bun, armonios de la cei din jur. Se poate, sigur că da, dar mai sunt multe de făcut!

RAC   Viaţa ta profesională seamănă cu un maraton. Dacă rezişti, termini cursa, câştigi!  Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se pot răzbuna astăzi, pe Luna plină. Doreşti neapărat să obţii „ceva” de la „cineva”! Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă. O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Vezi să nu fie ”fake news”!

LEU Eşti inspirat şi motivat şi mergi drept înainte, nimeni nu poate sta în calea ta! Hotărât şi cu capul sus, atragi şi pe alţii să ţi se alăture. Dar, eşti convins că mergi în direcţia bună? Bună întrebare! Configuraţia stelelor arată o perioada relativ favorabilă, mai ales in ceea ce priveşte profesia şi ascensiunea socială. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior poți gasi calea de urmat. 

FECIOARĂ  Formă bună şi probleme acceptabile la serviciu, pe Lună plină! Poţi face faţă problemelor din domeniul activității tale. Câteva surprize plăcute şi unele mai puţin plăcute, situaţii care evoluează spre întorsaturi neaşteptate, sunt deliciile zilei de azi. In rest, aceiaşi oboseală cotidiană, aceiaşi viaţă a distopiei sanitare, aceiaşi plictiseală existențială, aceiași respingere față de cei pe care îi vezi la televizor. Déjà vu!

BALANŢĂ   Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de viitor. Tot astăzi poţi primi o veste favorabilă pentru una dintre problemele la care te gândeşti mai mult, te obsedează. Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. La serviciu, sau acasă, cu munca la domiciliu, stăpâneşte-ţi pornirile extravagante, sau excesiv de vanitoase. Luna este plină! 

SCORPION   Gândeşte-te de trei ori şi vorbeşte o dată! Astăzi, la locul tău de muncă, trebuie să-ţi stăpâneşti dorinţa de revanşă, alege cu grijă căile de atac şi momentele de agresivitate. Urmează-ţi interesele prin iscusinţă! Tenacitatea şi răbdarea aduc rezultate. Astăzi trebuie doar să zici mulțumesc, pentru ca treci printr-o perioadă în care ajutorul vine de unde nici macar nu te aşteptai! 

SĂGETĂTOR  Eşti optimist şi vrei să ai o viaţă lipsită de griji. Este corect, dorințele tale sunt legitime și legale. Dar, fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astăzi, pe Luna plină, nu te repezi să cataloghezi persoanele din jurul tău, poţi să greşeşti! Există o legătură logică, cauzală, în viaţa ta. Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. Respectă regulile sanitare. O dimineaţă obositoare, dar poate cu ceva realizări, finalizări. 

CAPRICORN Vezi departe, îţi faci planuri bune profesionale şi câştigi timp, la serviciu. Mai multe date şi semnale te fac încrezător în forţele proprii şi în viitorul intereselor tale! Evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora. Pildele, povestioarele, bancurile şi mai ales tăcerile cu subînţeles sunt mai grăitoare decît o mie de discursuri meşteşugite! Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ceea ce faci. 

VĂRSĂTOR La serviciu, micile tracasări cotidiene, faulturile de joc, te enervează astăzi disproporţionat. Încearcă să nu aduci acasă această povară psihică negativă, calmează-te şi zâmbeşte către cei dragi! Bun, situația devine comică dacă ești cu munca la domiciliu. Cu toate că vrei să dedici a doua parte a zilei celor dragi şi apropiaţi, familiei şi prietenilor, gândurile tale sunt tot la afaceri, la birou. Fii liniştit, totul o să fie bine, este Lună plină, însă. Principalul este să menţii statu quo ante!

PEŞTI   Ai tendinţa, naturală, să dai vina pe alţii! Bravo, după ce ieşi basma curată, vezi să-ţi îndrepţi cu eleganţă şi iscusinţă greşelile comise. Mai ales la serviciu, sau la munca de acasă, unde nimic nu se uită! Tu stai la locul tău şi nu te apuca de schimbări esenţiale – nu este încă timpul! Evită să te implici în orice activitate legată de autorităţi, mai ales dacă este vorba de autorităţile locale. Ai răbdare, este Lună plină!  

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here