Încă o persoană a decedat în urma incendiului de la Matei Balș. Bilanțul victimelor a ajuns la șapte

A șaptea persoană care a murit după incendiul la Spitalul Matei Balș din București este o femeie în vârstă de 67 de ani.

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi, 31 ianuarie, despre un deces în rândul pacienților care primesc asistență medicală la Spitalul „Matei Balș” după incendiul de acum două zile.

”Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități. Conform informarii primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o sectie ATI a aceluiași spital.

Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață.

În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.”, se arată în comunicat.

Șapte pacienți au murit într-un incendiu izbucnit la spitalul ”Matei Balș” din București

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o clădire a Spitalului ”Matei Balș” din Capitală, în care erau tratați pacienți cu coronavirus. Șapte pacienți au decedat. Zeci de bolnavi au fost transferați la alte unități medicale din București.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Templul indian cu o uşă din aur pe care n-o poate deschide nimeni. Ce se ascunde aici poate provoca Al III-lea Război Mondial

Fiica unei paciente internate cu COVID-19 la spitalul ”Matei Balș”, a susținut, pentru B1 TV, că în saloane nu erau condiții potrivite pentru pacienți și că, săptămâna trecută, cu acordul medicilor, i-a adus mamei sale o aerotermă, căci era foarte frig. În schimb, Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în ultima săptămână nu au fost probleme cu căldura.

Audierile cadrelor medicale au început deja.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a transmis că vineri dimineață s-au întregistrat 10 apeluri la 112, care anunţau incendiul de la Institutul ”Matei Balş”. Primul telefon a fost dat la ora 05:04, iar apeluri au curs mai mult de o oră.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here