La doar 16 ani, un adolescent s-a sinucis din dragoste. Unde a fost găsit tânărul

La doar 16 ani, ai toată viața în fața ochilor. Nu și un adolescent din Constanța, care a decis să își încheie toate socotelile cu viața la această vârstă, după o decepție din dragoste.

Tânărul a fost găsit în anexa imobilului în care locuia cu bunica sa, chiar de femeie, care a sunat imediat la 112.

Pentru adolescent nu s-a mai putut face nimic. Se pare că băiatul s-ar fi certat cu iubita sa și nu a reușit să se împace cu gândul.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

Ce spun polițiștii

„La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul poliției.

Un alt adolescent s-a sinucis la începutul anului

La începutul anului, Radu, un adolescent de 18 ani din Deva, recurgea la același gest. Băiatul suferea de depresie. Unui prieten i-ar fi mărturisit că se simte blocat într-un coșmar.

Un fost coleg spune că Radu i-ar fi trimis un mesaj, în urmă cu câteva săptămâni, în care îi mărturisea că „nu se simte ok”, potrivit sursei citate.

„Sunt blocat într-un coșmar, nu sunt ok, ştiu că eşti confuz, dar aşa e, aş vrea să pot sa schimb totul, de la început spre sfârșit, spre deosebire de Dumnezeu, corpul meu, fie că schimb totul de la început până la final, tot aici o să fie. Dar nu, sunt blestemat. O să îmi fie viaţa, aşa am văzut-o, de la început, de ar fi o opţiune, una încât să ştiu că totul o să fie bine”.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here