Ce NU îl recomandă pe Ilie Scaete să conducă Poliția Locală Slatina

Ce îl recomandă pe Ilie Scaete, ofițer de poliție pensionat, să conducă Poliția Locală Slatina? Nu știm sigur. Știm însă ce NU îl recomandă!

De exemplu, bătaia în care a fost implicat pe când era șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Slatina nu l-ar recomanda să dețină, după pensionare, o funcție de conducere într-un domeniu public precum în cel care operează Poliția Locală. Nu l-ar recomanda nici accidentul rutier pe care l-a provocat în 2019, pe când era director adjunct al Poliției Locale Slatina, când a lovit doi tineri pe trecerea de pietoni.

În plus, nu este nici moral să ții ocupat un post (bine plătit) în vreme ce primești ditamai pensia de la statul român.

Pentru că, una peste alta, actualul șef (interimar, deocamdată, s-o recunoaștem) al Poliției Locale Slatina bagă în buzunar peste 10.000 de lei (mai bine de 2000 de euro). Nu mai punem la socoteală firma de taxi pe care familia sa o deține din 2012, Exet Grup SRL, și care înregistrează, și ea, venituri ce nu s-au regăsit niciodată în declarațiile de avere ale fostului ofițer de poliție.

______________

Ilie Scaete a preluat funcția de director executiv interimar al Poliției Locale Slatina după ce Adrian Pop a renunțat la acest post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here